Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Notícies Animac 2013 tindrà lloc del 28 de febrer al 3 de març

Animac 2013 tindrà lloc del 28 de febrer al 3 de març

Lleida es convertirà, un any més, del 28 de febrer al 3 de març, en la capital mundial de l’animació amb projeccions, conferències, presentacions especials, tallers i altres activitats en una cita imprescindible per als amants de l’art i de l’entreteniment.

La Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, organitzada per l’Ajuntament de Lleida, explorarà aquest any les possibilitats creatives de l’animació en la no-ficció, sota el títol “A través de la realitat” i al mateix temps, es convertertirá en una font d’inspiració per a productors, documentalistes i animadors en un àmbit que ofereix interessants perspectivas de creació. Animac 2013 recorrerà el tema de lo real en l’animació a través de projeccions i presentacions, dedicant una especial antevió a les produccions recents i en curs.

Animac 2013, convidarà destacats representants de l'animació documental com el britànic Andy Glynne, fundador de la productora Mosaic Films (mosaicfilms.com) que ha signat per a la BBC dues sèries de reconeguts curts documentals: 'Animated minds', sobre persones amb malalties mentals i 'Seeking Refuge' que narra la història de joves refugiats a Gran Bretanya. En l'actualitat Glynne prepara un ambiciós projecte de llargmetratge documental animat sobre Corea del Nord.

Com a novetat, les produccions comercials de qualitat també tindran el seu espai a la nova edició de l’Animac. Enguany s’inaugura amb les extraordinàries sèries catalanes Ask Lara (nominada als premis Emmy) i Picnic with cake, ambdúes creades per Mercedes Marro (Tomavistas). Podrá veure’s també Família.cat, creada per Vicent Arlandis (Yankipay) i l'estrena de nous capítols de Hora de Aventuras, una de les millors sèries de tots els temps, creada per Pendleton Ward (Cartoon Network).

 

Per a més informació, consulteu la nota de premsa.


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

animac@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325