Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Notícies Animac presenta vídeo oficial corporatiu de la Mostra per a la edició 2013

Animac presenta vídeo oficial corporatiu de la Mostra per a la edició 2013

A partir de la imatge del cartell de l’edició 2013, dissenyat per Carles Porta, amb el vídeo oficial (opening) d’Animac aquest creador lleidatà vol transmetre alguna cosa que vagi enllà del purament festiu.

De la mateixa manera que amb el cas del cartell, Carles Porta vol que tingui una mica de misteri, que es respiri l'aventura, que hi hagi èpica.

Segons va comentar en motiu de la presentació de l’imatge de l’actual edició, aquest any Carles Porta ha estat treballant amb la idea de la desbandada. Una aglomeració indiscriminada d'éssers en moviment que van en la mateixa direcció. Però potser sense rumb, això té alguna cosa a veure amb els temps en què vivim. Una fugida endavant en què al final ha incorporat aquest personatge mig assilvestrat. “He provat de posar-li cara però el personatge cobra massa importància pel meu gust. Aquesta figura sense rostre em sembla que ho fa més misteriós i l'escena continua tenint força.

Espero que la imatge tingui l’ambigüitat i la força suficient perquè cadascun l'ompli de significat. Que es pugui imaginar un abans i un després per a aquesta pel·lícula imaginària de la que sols coneixem un fotograma”

Podeu veure el vídeo a l'apartat de vídeos de la nostra web.

 

Crèdits:

Josep Maria Baldomà, Sound design / Disseny sonor Migue S. Monfort, Direction assistant and technical assistant / Assistent de realització i assistent tècnic Carles Porta, Graphics and Direction / Grafisme i realització

www.carlesporta.com


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

animac@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325