Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Notícies El Petit Animac aterra a Món Llibre

El Petit Animac aterra a Món Llibre

El Grúfal i la Filla del Grúfal formen part de la programació del certàmen Món Llibre, que tindrà lloc aquest cap de setmana al CCCB de Barcelona

El Grúfal i La Filla del Grúfal - programa Petit Animac 2012 - formen part de les activitats que tindran lloc aquest cap de setmana a Barcelona, a dins del festival de literatura, Món Llibre. Aquesta és una col·laboració entre Animac i l'Institut de Cultura de Barcelona, que comencen el circuit Animac on tour. Molts nens i nenes de la ciutat ja coneixen El Grúfal, del conte de Julia Donaldson, il·lustrat per Axel Scheffler. A Món Llibre es podrà gaudir de la seva magnífica adaptació animada, produïda per la BBC i nominada a l'Oscar com a millor animació 2011.

Els dies 14 i 15 d'abril se celebra Món Llibre, un festival de literatura amb entrada lliure, adreçat a nens i nenes de fins a 12 anys. L'objectiu de Món Llibre és apropar els llibres als nens i joves i despertar-los el gust per la lectura. Aquest festival pioner i únic a Europa, enguany compta amb els llibres i activitats de més de 40 editorials de literatura infantil i juvenil i suma la col·laboració de les biblioteques barcelonines, més de deu revistes, Casa Amèrica. Catalunya, els espais del CCCB i el MACBA que obren les seves portes per l'ocasió, així com les dues llibreries (Laie i La Central) d'aquests dos centres culturals. Enguany, Món Llibre tindrà les titelles i l'animació de l'objecte com a eix temàtic i proposa més de 100 activitats que faciliten , d'una manera lúdica i participativa, l'accés a través de la lectura a altres àrees del coneixement com la música, el medi ambient, o l'art. Poc a poc, Món Llibre ha anat esdevenint una gran festa de format singular prèvia a Sant Jordi, que sol reunir en un cap de setmana més de 15.000 persones.

Organitza: Institut de Cultura. Ajuntament de Barcelona i Animac
Diumenge, 15 d'abril, 13 h a l'Auditori del CCCB
www.bcn.cat/monllibre/


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

animac@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325