Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Notícies Finançament MEDIA per a productors d'animació: conferència a ANIMAC

Finançament MEDIA per a productors d'animació: conferència a ANIMAC

La conferència té l'objectiu d'informar i assessorar als productors especialitzats en animació de les línies de finançament MEDIA per aquestes obres audiovisuals.

Divendres 1 de març, a les 16:30 h / La Llotja, Sala Leandre Cristòfol

 

La directora de MEDIA Antena Catalunya, Helena Moreno, explicarà l'ajut MEDIA a la difusió per televisió (TV Broadcasting), i atendrà un torn de preguntes per part dels assistents.

Seguidament, es presentaran dos estudis de casos d'èxit: per una banda, Manuel Cristòbal presentarà Another Day of Life, producció animada que ha comptat amb l'ajut MEDIA al desenvolupament de projectes individuals (Single Project). Per altra, Mercedes Marro presentarà Ask Lara, una sèrie d'animació de gran èxit internacional que va estar nominada als Emmy infantils.

Finalment, Helena Moreno anunciarà el concurs MEDIA Antena Catalunya / Sources2 d'aquesta primavera, donant així clausura a l'acte.

L'accés és lliure i gratuït, però és imprescindible realitzar prèviament la inscripció aquí.

 

PROGRAMA

15:45h – 16:00h Obertura de portes i lliurament de materials

16:00h – 16:45h Explicació de l’ajut MEDIA a la difusió per televisió (TV Broadcasting), a càrrec d’Helena Moreno, directora de MEDIA Antena Catalunya. Torn obert de preguntes.

16:45h – 17:30h Estudi de cas: ANOTHER DAY OF LIFE, amb ajut MEDIA al desenvolupament de projectes individuals (Single Project), a càrrec de Manuel Cristóbal, productor executiu. Torn obert de preguntes.

17:30h – 18:15h Estudi de cas: ASK LARA, animació d’èxit nominada als Emmy, a càrrec de Mercedes Marro, Presidenta de Tomavistas. Torn obert de preguntes.

18:15h – 18:30h Tancament de la sessió i anunci del concurs MEDIA Antena Catalunya/Sources2. 


www.antenamediacat.eu


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

animac@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325