Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Notícies Isabel Herguera presenta el seu nou projecte, el documental “El Sueño de la Sultana”.

Isabel Herguera presenta el seu nou projecte, el documental “El Sueño de la Sultana”.

Isabel Herguera presenta el seu nou projecte, un documental de creació oberta i col•lectiva, basat en el clàssic de la literatura feminista “El Sueño de la Sultana”.

“El Sueño de la Sultana” és un documental de creació, de tècnica mixta, imatge real i animació, dirigit per Isabel Herguera, que es durà a terme a l’Índia. El guió del documental s’elaborarà a partir de les vivències que sorgeixin al llarg dels tallers de dibuix que s’impartiran a tres grups de dones entorn al clàssic de la literatura feminista “Sultana’s Dream”.

“Sultana’s Dream” és un conte escrit per Rokeya Hossian el 1905 que incita a la reflexió sobre els valors i comportaments heretats de la tradició. En ell es descriu una ciutat on els carrers i els negocis estaven dirigits per dones que viatjaven en naus espacials mentrestant que els homes viuen en reclusió i es fan càrrec dels assumptes domèstics.

Actualment el projecte busca finançament col·lectiu a través de la plataforma Goteo.org. L’objectiu d’aquesta campanya és aconseguir finançar les despeses associades al desenvolupament dels tallers de dibuix a l’Índia (viatges, estància, producció i postproducció, materials). Amb el resultat d’aquests tallers (dibuixos i material audiovisual) s’elaborarà el guió del documental.

En el marc de l’edició d’Animac 2013 es projectarà el curt més recent d’Isabel Herguera, 'Bajo la Almohada', premi Unicef en la darrera edició del festival Cinebi, i aquesta realitzadora i exdirectora d’Animac impartirà també uns dels Tallers que Animac organitzarà per a aquesta nova edició a l’ EAM (Escola d’Art Municipal).

 

+ info

http://sultanasdream.com/

http://euskadi.goteo.org/project/sultana-s-dream

 

 

elsueodelasultana2.jpg


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

animac@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325