Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Notícies Prop de 200 persones celebren a Lleida el Dia Internacional del Cinema d'Animació veient “Arrugas”

Prop de 200 persones celebren a Lleida el Dia Internacional del Cinema d'Animació veient “Arrugas”

El passat diumenge, 28 d'Octubre, Animac va celebrar el Dia Internacional de l'Animació a Lleida, amb una sessió matinal d'Arrugas.
Prop de 200 persones celebren a Lleida el Dia Internacional del Cinema d'Animació veient “Arrugas”

Auditori CaixaForum Lleida. Sessió matinal "Arrugas"

El passat diumenge 28 d'octubre es va celebrar a arreu el Dia Internacional de Cinema d'Animació i Animac encapçalà la commemoració d'aquesta efemèride a la ciutat de Lleida. Com a una de les Mostres destacades que és d'aquest gènere, va programar en sessió matinal a CaixaForum la pel·lícula “Arrugas”, dirigida per Ignacio Ferreras i basada en el còmic original de Paco Roca. Premi Goya 2012 a Millor Guió Adaptat i a Millor pel·lícula d'Animació, i nominada a Millor Pel·lícula Europea d'Animació 212, va estar una bona ocasió per gaudir d'un dels films destacats de la producció cinematogràfica nacional.  

 Unes 200 persones van assistir a aquesta projecció a l'Auditori de CaixaForum per veure la pel·lícula, que va estar presentada pel regidor de Coordinació de Barris, el Sr. Joan Gómez.

Tant l'autor del còmic i coguionista, Paco Roca, com el productor Manuel Cristòbal van tenir presència destacada en l'acte de presentació del CCCB i també durant els dies de la passada edició d'Animac. D'aquesta manera, la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya es referma en el paper divulgatiu d'aquesta vessant particular del cinema i calenta motors per a la 17a edició.


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

animac@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325