Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Notícies Tim burton presenta el remake del film d'animació Frankenweenie

Tim burton presenta el remake del film d'animació Frankenweenie

El director nordamericà torna a presentar els personatges basats en el curmetratge que va crear el 1984. Weird girl, Victor, Toshiaki, Sparky, Mr. Rzykruski, Nassor , Persephone, Elsa i Edgar en són els protagonistes.

Un dels grans, com és Tim Burton, torna al món de l'animació per presentar la pel·lícula Frankenweenie basada en el curtmetratge d'animació de títol homònim que el director va realitzar ja al 1984. El treball ha estat produït per Disney, juntament amb Tim Burton Animation Co. i Tim Burton Productions i arribarà a les pantalles dels Estats Units a principis d'octubre, i posteriorment, tindrà lloc l'estrena mundial als altres països. 
La història narra les aventures del petit Víctor i el seu gos Sparky, on després de la mort sobtada d'aquest últim, el nen recorre a un experiment científic per retornar-li la vida al seu amic. Animada amb stop-motion, Frankenweenie es va filmar en blanc i negre i posteriorment es va renderitzar en 3D, portant l'estil clàssic de l'animació cap a una experiència molt contemporània.

S'han produït 9 cartells, un per a cada un dels personatges, per fer-ne la promoció.

frankenweeniefilmchracterposter1.jpg frankenweeniefilmchracterposter2.jpg frankenweeniefilmchracterposter3.jpg frankenweeniefilmchracterposter4.jpg frankenweeniefilmchracterposter5.jpg frankenweeniefilmchracterposter6.jpg frankenweeniefilmchracterposter8.jpg frankenweeniefilmchracterposter9.jpg frankenweeniefilmchracterposter7.jpg


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

animac@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325