Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Notícies Vespres Verds de Mishima seleccionat en el 20º Stuttgart International Festival of Animated Film.

Vespres Verds de Mishima seleccionat en el 20º Stuttgart International Festival of Animated Film.

Vespres Verds, videoclip animat de Mishima i produït per Animac, ha estat seleccionat per a la secció Panorama del 20º Stuttgart International Festival of Animated Film.

El Festival d’Animació de Stuttgart, que aquest any celebra la seva 20a edició, del 23 al 28 d’abril, ofereix una plataforma per a directors, productors i distribuïdors de la indústria de la animació on mostrar les seves pel·lícules, així com una oportunitat per als seguidors de l’Animació de visionar i gaudir de curts i llargmetratges durant sis dies. Fundat l’any 1982, aquest Festival s’ha configurat com una cita imprescindible de l’animació a Alemanya i com uns dels festivals més importants arreu del món.

A banda de la competició oficial, altres programes especials del Festival, com ara The Best of Animation, Panorama International o In Persona, entre d’altres, mostren les creacions més destacades a nivell internacional.

Vespres Verds, que ha estat seleccionat per a la secció Panorama International, s’emmarca dintre del programa el qual ofereix una visió de les darreres tendències de l’escena de l’animació actual.


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

animac@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325