Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Mostra Sessions Networking & Pitch

Networking & Pitch

Un any més, Animac creix i consolida el seu espai de trobada entre professionals, amb la fi d'afavorir la difusió de tot tipus de projectes, serveis i talents.

INCUBATOR

Sóc un/a autor/a i tinc una idea
Animac Incubator és un lloc petit i confortable, envoltat de grans professionals on podràs presentar la teva creació. Pots portar el teu projecte en fase de pre-producció, producció o post-producció i un pannel  de destacats professionals de la indústria de l’animació el valoraran i  en donaran la seva opinió d’experts. Animac Incubator actua com a nexe d’unió entre una indústria establerta i una pre-indústria formada per agents independents com tu, en ocasions fora dels radars de les grans productores i institucions.

Com funciona?
Has de presentar aquest FULL D’INSCRIPCIÓ abans del dia 23 de gener a info@animac.cat. Un cop seleccionat el projecte, ens posarem en contacte amb tu per informar-te dels detalls de la presentació.

Incubator.jpg 

PORTFOLIO

Sóc un/a animador/a i vull mostrar les meves aptituds
Les Portfolio Sessions són el camí més curt per donar a conèixer la teva feina com a professional independent (animador, dissenyador de personatges, rigger, guionista, productor, director d'art, etc.) a productors i realitzadors del sector en un vis-a-vis.

Com funciona?
Has de presentar aquest FULL D’INSCRIPCIÓ abans del dia 23 de gener a info@animac.cat. Un cop seleccionat els Portfolios, ens posarem en contacte amb tu per informar-te dels detalls.
Pel sol fet d'inscriure't, estàs convidat al Vermut freelance, una trobada informal amb altres creadors independents com tu, que tindrà lloc durant Animac.

Portfolio.jpg 

ELEVATOR 'S PITCH ESCOLES / SERVEIS

Networking & Pitch acollirà també dues sessions exclusives per a empreses i escoles del món de l'animació. Vols presentar la teva Escola o la teva empresa de serveis? Fes-nos un correu a info@animac.cat abans del 23 de gener.

Pitchings.jpg

ESTANDS PROFESSIONALS A L'ESPAI ANIMACREA

De la mateixa manera, comptarem amb la presència de diversos stands de les empreses i escoles col·laboradores dins l’espai Animacrea. Si hi vols participar, posa't en contacte amb nosaltres a info@animac.cat.

VERMUT FREELANCE

Més del 50% dels treballadors de la indústria de l'animació a Catalunya i a Espanya són artistes independents i autònoms, és a dir, freelancers. Una de les novetats d'aquest Animac és el Vermut Freelance: convidem a tots els freelancers del mitjà ( animadors, dissenyadors, grafistes...) a una trobada informal de professionals independents de l'animació, coincidint amb totes les activitats i conferències de Networking & Pitch.

 Vermut.jpg 

 

 


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

animac@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325