Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Notícies Animac Camina col·labora en La Marató de TV3

Animac Camina col·labora en La Marató de TV3

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva.

Animac col·labora i participa en la 23a edició de La Marató de TV3- Marató d’Espectacles de Lleida, dedicada enguany a les malalties del cor, una de les principals causes de mort al món i també a Catalunya.

Els millors curts d’Animac a través d’Animac Camina es podran veure a la Sala Leandre Cristófol del Teatre de La Llotja el proper diumenge 12 de desembre a partir de les 14:30 h.

Els 5 € de l’entrada donen accés a totes les actuacions (música, dansa, teatre, màgia, audiovisuals) i també contribueix a la recaptació de fons, a la sensibilització i la conscienciació de la població catalana i a divulgar l'abast de les malalties que tracta cada edició. 

Vine a Animac Camina el proper diumenge 12 de desembre i col·labora en aquest acte solidari que aplegarà més de 40 activitats i 750 participants/ artistes.

 


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

animac@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325