Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Notícies Animac posa en marxa el taller “Rodatge i postproducció d’un curt en animació stop motion”

Animac posa en marxa el taller “Rodatge i postproducció d’un curt en animació stop motion”

S'inicia el segon taller programat per Animac amb estudiants del cicle d’animació de l’escola Ilerna

La tinenta d’alcalde i regidora de Cultura de l’Ajuntament de Lleida, Montse Parra, ha visitat el Centre de Producció Audiovisual Magical Media, que enguany acull els tallers educatius que ofereix l’Animac.
L’Animac ofereix enguany quatre jornades plenes de projeccions, conferències i altres activitats especials i reforça una vegada més la seva vocació pedagògica estenent la seva oferta de tallers especialitzats relacionats amb el cinema d’animació. Un grup d’alumnes de Primer Cicle d’Animació de l’Escola Ilerna han participat en el taller “Rodatge i postproducció d’un curt en animació stop motion”, a càrrec de El Bombeto, amb què es pretén aprofundir en la tècnica d’animació Stop Motion. Durant els propers dies, els alumnes treballaran en el muntatge, modelatge dels personatges, els escenaris i el guió. Els curts realitzats durant el curs es projectaran a l’Espai AnimaCrea d’Animac.

Animac ofereix en aquesta edició una àmplia varietat de tallers especialitzats, entre els que destaquen “Re-ciclado”, impartit per Lourdes Villagómez amb l'Escola Municipal d'Art Leandre Cristòfol, on els estudiants elaboraran animacions en loop fetes a mà amb diferents tècniques; el taller “I Love Lleida” organitzat per la Regidoria de Benestar Social de la Paeria, on els joves explicaran la seva visió de la ciutat mitjançant la pixelació i l’animació de persones; un seminari amb el Grau de Comunicació i Periodisme Audiovisual de la UdL a càrrec de Manuel Garin de la Universitat Pompeu Fabra, que se centrarà en l'experiència de la creació i el llenguatge dels videojocs i, finalment, el taller Paper Stop, organitzat per la Regidoria de Joventut de la Paeria i a càrrec de L'Acadèmia d'Animació.

Tallers organitzats per Animac:

TALLER AMB LA REGIDORIA DE JOVENTUT- Paper Motion

Taller Cinema d’animació. Tècnica: STOP MOTION en paper per substitució a càrrec de l'Acadèmia d'Animació.

Divendres 13 de febrer. De 17 a 21 h

Dissabte 14 de febrer. De 10 a 14 h

 

TALLER AMB L’ESCOLA MUNICIPAL D’ART DE LLEIDA- RE-CICLADO

Taller Cinema d’animació. Tècnica: Fotogramas en loop a càrrec de Lourdes Villagómez, artista visual i productora d’animació.

Del 16 al 20 de febrer


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

animac@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325