Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Notícies ESCOLES D'ART I ANIMACIÓ! BENVINGUTS A ANIMAC 2015

ESCOLES D'ART I ANIMACIÓ! BENVINGUTS A ANIMAC 2015

Si estudies animació, cinema, audiovisuals, art o disseny, vine amb els teus companys de classe a Animac Campus 2015, del 19 al 22 de febrer, a Lleida. A més, et donem la possibilitat de participar en l'espai Animacrea amb l'escola!

Un any més, la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya calenta motors i ja està preparant la propera edició 2015. Ens encantaria poder comptar un cop més amb la vostra assistència i que l'escola hi tingués representació. 

Podreu gaudir de les sessions de cinema, conferències, participar en les activitats i conèixer els professionals de l'animació de prop.

Feu la vostra reserva de grup directament a l'allotjament que preferiu, allí rebreu una targeta acreditativa d'Animac Campus amb la qual tindreu un descompte en el vostre abonament de quatre dies a la Mostra, que et sortirà per 15 €! A més, us endureu el kit Animac!

D'altra banda, us oferim la possibilitat de muntar un estand al nostre espai
Animacrea i oferir un taller o mostra de la vostra feina a tot el públic Animac. Si hi esteu interessats, feu-nos un correu a info@animac.cat

NO HI PODEU FALTAR!

Info Animac Campus


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

animac@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325