Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Notícies NETWORKING AND PITCH 2015

NETWORKING AND PITCH 2015

Animac 2015: oberta la convocatòria per als professionals de l'animació a Networking and Pitch en les modalitats Incubator, Portfolio i Market Pitch

La propera edició d'Animac, del 19 al 22 de febrer de 2015, obre convocatòria per participar de les activitats professionals destinades a ser plataforma d'empreses i artistes, així com dels seus treballs i serveis.

Ets un artista i tens una idea? El teu lloc és INCUBATOR. Pots portar el teu projecte en fase de pre-producció, producció o post-producció i un pannel de destacats professionals de la indústria de l'animació el valoraran i en donaran la seva opinió d'experts. 
Inscriu-te aquí
.

Ets un animador i vols mostrar les teves aptituds? Participa a PORTFOLIO. Les Portfolio Sessions són el camí més curt per donar a conèixer la teva feina com a professional independent (animador, dissenyador de personatges, rigger, guionista, productor, director d'art, etc.) a productors i realitzadors del sector en un vis-a-vis. 
Inscriu-te aquí
.

Vols oferir els serveis de la teva empresa o escola d'animació? Vine al MARKET PITCH. Pots explicar en 10' el teu producte o servei davant de professionals i públic acreditat. Si vols, a més, pots sol.licitar un l'espai físic a Animacrea on, prèvia selecció, podeu promocionar la vostra activitat de l'entorn de l'animació. Per inscriure't, fes-nos un correu a info@animac.cat


ANIMAC espera la teva participació a NETWORKING AND PITCH!


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

animac@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325