Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Notícies S’INICIA EL TALLER D’ANIMACIÓ SOBRE ELS BARRIS DE LLEIDA, I LOVE LLEIDA

S’INICIA EL TALLER D’ANIMACIÓ SOBRE ELS BARRIS DE LLEIDA, I LOVE LLEIDA

Animac col•labora amb aquest taller organitzat per la Regidoria de Benestar Social, Infància i Família, el Centre d’Art la Panera i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Lleida

Aquest dimecres 5 de novembre s’ha iniciat el taller d’animació I LOVE LLEIDA, que es durà a terme en diversos barris de la ciutat, i que al finalitzar se’n presentarà el resultat, en forma de curtmetratge, a l’edició d’Animac de 2015.

Aquest taller consisteix en què els nois i noies que hi participen dissenyin i construeixin les lletres per a formar la frase I LOVE LLEIDA. Aquestes lletres es col·locaran distribuïdes pels diversos barris de Balàfia, Secà de Sant Pere, Pardinyes, Magraners, Cappont, Bordeta i Centre Històric. Posteriorment, es muntarà un curt d’animació amb totes les lletres en un espai tan emblemàtic de la ciutat com és la Seu Vella.

Ahir es va realitzar una primera sessió informativa, a la qual hi van assistir uns 30 representants de totes les persones que després duran a terme aquest projecte.

Els nois i noies participants tenen entre 12 i 15 anys, i provenen dels Centres Oberts d’Educació en el Lleure, amb la col·laboració dels Educadors d’entorn de cada barri.

El primer pas serà escollir el lloc, a cada barri, per a la ubicació de les lletres. Seran els participants els que a partir d’experiències viscudes escullin on aniran col·locades. Igualment, les seves explicacions serviran per al posterior enregistrament del so. Posteriorment es començaran a dissenyar i construir les lletres.


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

animac@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325