Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Premsa Notes de premsa

Notes de premsa

File Presentació a Barcelona de l'Animac 2012
Animac presenta el 8 de febrer al CCCB la seva programació per al 2012 juntament amb “Arrugas, del còmic a la gran pantalla”, una conversa amb els protagonistes de la pel·lícula d’animació basada en el còmic de Paco Roca que s’estrena el 27 de gener a les sales de cinema.
File Tallers Animac 2012
Com cada any, Animac, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, organitza tallers d’animació per a totes aquelles persones interessades en descobrir el món de l’animació i estar al dia de les noves tècniques i processos de creació i producció del sector.
File Avanç de programació de la 16a Edició d'Animac
De l'1 al 4 de març arriba a Lleida una nova edició d'Animac, la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya.
File Nota de Premsa Animac 2012
File Animac 2013 tindrà lloc del 28 de febrer al 3 de març a Lleida
El festival que organitza l’Ajuntament de Lleida, aquest any sota el títol “A través de la realitat”, explorarà les possibilitats creatives de l’animació en la no ficció. El festival presenta també el cartell de la nova edició, dissenyat per l’il•lustrador Carles Porta.
File Animac 2013
Animac presenta les seves dates i cartell, així com un avanç de programació de l'edició 2013
File Animac presenta la seva programació al CCCB, Barcelona
La presentació d'Animac al CCCB de Barcelona, del proper 8 de febrer a les 20 h, tindrà una invitada d’excepció: Hanna Heilborn (Suècia), documentalista que ha creat els seus millors treballs en col·laboració amb David Aronovitch, fent servir l’animació.
File Avançament de programació d’Animac
La Mostra organitzada per l’Ajuntament de Lleida tindrà lloc del 28 de febrer al 3 de març. Quatre intensos dies de projeccions, conferències, presentacions especials, tallers i altres activitats en una cita imprescindible per als amants de l’art i de l’entreteniment. Gràcies a la bona acollida que va tenir la passada edició, la mostra manté aquest any la mateixa línia de programació, amb projeccions de films d'animació (rebuts i convidats), conferències, Elevator's Pitch, Animac Campus, Portfolio Sessions, Sessions Escolars, Petit Animac i Tallers.
File Arriba una nova edició d'Animac, Mostra de Cinema d'Animació de Catalunya
Quatre intensos dies amb la projecció de més de 230 films de 30 països, conferències, presentacions, tallers, Elevator’s Pitch, Animac Campus, Portfolio Sessions, Sessions Escolars, Petit Animac i altres activitats en una cita imprescindible per als amants de l’art i de l’entreteniment, que aquest any explora les possibilitats creatives de l’animació documental.
File "A Liar's Autobiography", un film sobre la vida de Graham Chapman del Monty Python, inaugura Animac
Animac inaugura aquest dijous 28 de febrer a les 20:30 amb l’estrena a Espanya de A liar’s autobiography, un collage animat que repassa la vida de Graham Chapman dels Monty Python.
File Programa Animac 2014
Programa de mà d'Animac 2014 en tres idiomes (català, castellà, anglès) per a la seva consulta ràpida.
File Catàleg Animac 2014
Catèleg complet d'Animac 2014 en tres idiomes (català, castellà, anglès). Inclou informació detallada de totes les sessions i totes les pel·lícules projectades.
File Animac 2014_ Taller Animació i gènere femení
El Taller d’animació i gènere femení tindrà lloc en la seva primera sessió al Centre d’Art La Panera (17:30 h). Aquest és un projecte que sorgeix de la col•laboració entre diferents àmbits de l’Ajuntament de Lleida com són l’Àrea d’Infància, el Centre d’Art La Panera i Animac amb l’objectiu de sumar art i educació per treballar aspectes socials que poden millorar a través d’aquest tipus d’iniciatives.
File Animac 2014_Anunciem dates_cartell_tema
Animac 2014, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, explorarà l’animació híbrida del 20 al 23 de febrer a Lleida
File Animac 2014_Avanç Programació
Animac 2014 arriba a la majoria d’edat amb un cartell d’excepció dedicat a la presència de l’animació en l’audiovisual i als formats híbrids
File Animac 2014_Presentació al CCCB
Animac 2014 es presenta el proper divendres a Barcelona amb l’animador Chris Landreth
File Animac 2014_Presentació Oficial Programació
Lleida, escenari de la 18ª edició d’Animac, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya que enguany dedica la seva programació a l‘animació híbrida i la seva capacitat d’integració en formats audiovisuals
File Animac 2014_Sessions escolars
Animac 2014 projectarà sessions escolars a 5.500 alumnes de Lleida- La Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya que organitza l’Ajuntament de Lleida potencia el coneixement de la indústria audiovisual i de la creació en animació entre els escolars i entre els joves estudiants ...
File Animac 2014_Cloenda
Animac acaba la seva divuitena edició amb els mateixos resultats de públic que la passada edició, 23.000 assistents a totes les jornades i activitats de la Mostra que avui tanca les seves portes a Lleida.
File Animac 2015_Recupera el treball i la mirada de l’artista
Animac, organitzat per l'Ajuntament de Lleida, celebra la seva 19a edició del 19 al 22 de febrer del 2015 i es consolida un any més com el centre neuràlgic de l'animació.

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

animac@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325